O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

LAG LIKA organizira konferenciju „INTEGRALNI GOSPODARSKI RAZVOJ LAG-a LIKA“

1/1
LAG LIKA organizira konferenciju „INTEGRALNI GOSPODARSKI RAZVOJ LAG-a LIKA“
LAG LIKA organizira konferenciju „INTEGRALNI GOSPODARSKI RAZVOJ LAG-a LIKA“
Objavljeno: 11-09-2015

LAG LIKA organizira konferenciju „INTEGRALNI GOSPODARSKI RAZVOJ LAG-a LIKA“ koja će se održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske  Kolinde Grabar Kitarović održati u četvrtak, 17. rujna 2015. godine s početkom u 11 sati, u hotelu Jezero, NP Plitvička jezera.

Konferencija ujedno označava i početak petogodišnjeg projekta „INTEGRA LIKA 2020“ koji sadrži sveobuhvatne integralne mjere za povećanje gospodarske aktivnosti našeg područja, revitaliziranje poljoprivredne i stočarske proizvodnje i prerade te njegovo pozicioniranje kao poželjne i ekološki prihvatljive turističke regije s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom i specifičnom autohtonom gastronomskom ponudom.

Činjenica da se na području LAG-a LIKA nalaze tri nacionalna parka, park prirode, pećinski park kao i brojna zaštićena područja od kojih je veći dio obuhvaćen ekološkom mrežom Europske unije - NATURA 2000, dovoljno govori o izvornosti prirodnih ljepota i potencijala.

Sudjelovanjem u radu konferencije podržat ćete naša nastojanja usmjerena prema jačanju komparativnih prednosti i gospodarskog razvoja ovog jedinstvenog podneblja.

 

Tomislav Kovačević

LAG LIKA - voditelj

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom