O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

12. EKO ETNO GACKA - 25. srpnja u Otočcu

1/1
12. EKO ETNO GACKA - 25. srpnja u Otočcu
12. EKO ETNO GACKA - 25. srpnja u Otočcu
Objavljeno: 08-07-2015

OTOČAC – Nije bilo nimalo sumnje, EKO ETNO GACKE će biti, to ne može spriječiti ni vrućine paklene, ni kiša, ni snijeg, ni poplave, ni potresi, ništa to ne može onemogućiti. To kad je riječ o prirodnim silama, a o onima ljudskim da se i ne govori.

EKO ETNO GACKA bit će 25. srpnja (subota) u 18 uri  u Gradskom parku u Otočcu, kao i svih dosadašnjih godina. A koliko će potrajati, to samo nebo zna, dokle bude dobre volje i interesa ljudi da se u toploj ljetnoj noći zabavljaju, dakako.

Cilj EKO ETNO GACKE je okupiti izlagače autohtonih proizvoda iz Gacke, Like, Krbave, ali i drugih hrvatskih županija. Uz izložbeno-prodajni sajam suvenira, rukotvorina, autohtonih prehrambenih proizvoda, posjetitelji sajma moći će uživati i u događanjima u sklopu sajma: u natjecanju u kuhanju lovačkoga kotlića, u igraonicama za djecu, ali i uživati u nastupima kulturno-umjetničkih udruga. Svake godine, pa će tako biti i ove godine, sudjeluje i međunarodni volonterski kamp koji organizira edukativne radionice i zabavu za djecu.

Ova manifestacija, koja je poprimila međunarodni karakter, iz godine u godinu sve je posjećenija. Stoga Turistička zajednica Grada Otočca poziva sve zainteresirane da se prijave. A prijaviti se mogu na tzg-otocca@gs.t-com.hr ili na 053-771-603.

Više o tome može se pogledati na: http://www.tzotocac.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=832 .

M. Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom