O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

I Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotača

1/4
I Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotača
I Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotačaI Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotačaI Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotačaI Otočac napokon dobio najmoderniju geometriju kotača
Objavljeno: 23-06-2015

Grad Otočac napokon je dobio ono zbog čega su brojni vozači automobila muku mučili i nerijetko morali putovati u udaljenija mjesta u županiji, Senj ili Ogulin, kako bi obavili poslove oko popravka i kontrole svojega limenog ljubimca.

Naime, u Čoviću je od danas i službeno sa radom započelo pružanje usluga vezanih za geometriju kotača popularno zvano špur. Poslove je moguće obaviti u obrtu za usluge „Roby“, vlasnika Roberta Dujmovića u Čoviću kbr. 178.  Obrt „Roby“ bavi se iznajmljivanjem vozila, popravkom i održavanjem vozila te geometrijom kotača.

Koliko ste puta čuli čarobne riječi „špur“ kotača ?! Oku nevidljivo, ali izuzetno bitno fino mehaničko podešavanje vozila. U osnovi, geometrija kotača sastoji se od tri kuta (špura – nagiba – zatura) koji moraju biti međusobno usklađeni da bi vozilo bilo stabilno te da vam se gume ne bi prebrzo i  nejednako potrošile. Geometrija kotača u obrtu „Roby“ radi se u posebno opremljenoj radionici s svjetski poznatom opremom „Hofmann“.

„Iako nam je danas prvi službeni radni dan, već sada imamo dogovorena podešavanja odnosno poslove oko geometrije kotača osobnih i kombi vozila. Brzo se to pročuje, pogotovo ako je riječ o nečemu čega nema u našoj sredini a za što je potreba velika. Ono što je potrebno naglasiti je da poslove geometrije kotača obavljamo na način da se potrebno unaprijed najaviti na broj 099 6825929, kako bi usluga bila kvalitetno i pravovremeno obavljena“ – doznali smo u obrtu „Roby“.

Za razliku od nekih drugih obrta gdje se obavljaju poslovi geometrije kotača, te ako se na vozilu ustanove neka dodatna oštećenja vozilo ne može prići geometriji kotača i posao ostaje neobavljen. U obrtu „Roby“ to nije slučaj, jer kod njih se pružaju usluge kompletnog popravka i ustanovljavanja mogućih kvarova, što je jedna od prednosti i kao takva jednina kompletna usluga koja se obavlja na području Ličko senjske županije.

Dražen Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom