O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U KIC-u predstava „Avanture Vrećka i Smećka“.

1/1
U KIC-u predstava „Avanture Vrećka i Smećka“.
U KIC-u predstava „Avanture Vrećka i Smećka“.
Objavljeno: 20-04-2015

U srijedu, 22. travnja 2015. g. u Kulturno Informativnom Centru Gospić s početkom u 10,00 sati održat će se predstava „Avanture Vrećka i Smećka“.

Predstava „Avanture Vrećka i Smećka“ napravljena  je u suradnji Teatra Tirena i tvrtke “Tetrapak“, a kroz nju djeca na zabavan, interaktivan i njima primjeren način uče o pravilnom odlaganju otpada. Djeca kroz postupke triju likova, odgovornog i ekološki osviještenog Vrećka, neurednog Smećka i razigrane Šmucke , uče o postupanju s višeslojnom kartonskom ambalažom za napitke, a na kraju predstave na vlastitom primjeru mogu isprobati naučeno.

Projekt „Avanture Vrećka i Smećka“ koji promiče edukaciju za djecu vrtićke dobi kako postupati s odpadnom kartonskom ambalažom za napitke, 3. lipnja 2009. godine osvojio je Grand PRix za najbolji projekt u kategoriji kompanijske društvene odgovornosti. Nagradu dodijeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) za projekte ostvarene u protekloj godini i to je najprestižnija nagrada za odnose s javnošću u Hrvatskoj.

Izvedba: Teatar Tirena

Režija: Ines Škuflić Horvat
Igraju:  Vrećko – Nina Horvat/Iva Bunčić
Smećko – Marija Šorša
Šmucka – Katarina Breber

Kostimi: Mario Leko
Glazba: Darko Horvat
Scenografija: Ines Palčić

Trajanje: 40 minuta

Radujemo se Vašem dolasku!

 

RAVNATELJICA

Danijela Bogić

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom