O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na radionici za obiteljski smještaj još ima mjesta

1/1
Na radionici za obiteljski smještaj još ima mjesta
Na radionici za obiteljski smještaj još ima mjesta
Objavljeno: 28-02-2015

OTOČAC - Sekcija Zajednice obiteljskog turizma pri HGK, za regiju Lika-Karlovac, a u suradnji s turističkim zajednicama Ličko-senjske i Karlovačke županije te Nacionalnim parkom Plitvička jezera organizira regionalnu radionicu za obiteljski smještaj.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 2. ožujka ove godine, s početkom u 11 sati u kongresnoj dvorani Hotela „Jezero“ u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Interes za ovu radionicu je neočekivano velik, do sada se prijavilo stotinjak sudionika, odnosno privatnih iznajmljivača, a treba istaknuti da će u radionici sudjelovati čak 20 predstavnika raznih institucija, od predstavnika carine, turističke inspekcije, porezne uprave, FINE, HBOR-a, predstavnika turističkih zajednica s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, predstavnika općina i gradova te predstavnika državne uprave koji su po prirodi svog posla vezani za ovu djelatnost.

Kako je ovaj skup već ranije najavljen s dnevnim redom, zahvaljujući velikom prostoru kongresne dvorane Hotela Jezero u ponedjeljak ovoj radionici mogu nazočiti i oni koji su o tome odluku donijeli u zadnji čas. Svi su dobrodošli jer ova radionica, iako nema formalni naziv foruma, je po svom sadržaju zapravo forum obiteljskog smještaja, a takvi forumi su već održani u Puli i Splitu. Time zajednica obiteljskog turizma za ovu turističku regiju drži korak, ako i ne prednjači, u odnosu na ostale zajednice.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom