O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Turistički potencijali Ličko-senjske županije na Ferienmesse u Beču

1/1
Turistički potencijali Ličko-senjske županije na Ferienmesse u Beču
Turistički potencijali Ličko-senjske županije na Ferienmesse u Beču
Objavljeno: 09-01-2015

OTOČAC – I ove godine HGK Županijska komora Otočac nositelj je i organizator predstavljanja gospodarstva Ličko-senjske županije na turističkom sajmu Ferienmesse u Beču u Austriji od 15. do 18. siječnja.

Sajam Ferienmesse Wien, međunarodni sajam za odmor i putovanja, vodeći je turistički sajam u Austriji. Na jednome mjestu okupit će se više od 700 izlagača iz više od 70 zemalja, koji će predstaviti popularne turističke destinacije za odmor, preporučiti najrazličitija sredstva za putovanja, cijeli niz aktivnosti za slobodno vrijeme i puno više od toga.

Na štandu ŽK Otočac promotivnim će materijalima i prezentacijama sustava turističkih zajednica u Ličko-senjskoj županiji, nacionalnih parkova Plitvička jezera i Sjeverni Velebit, Parka prirode Velebit te pojedinačnih turističkih subjekata biti predstavljena turistička ponuda te gospodarski subjekti u turističkom sektoru ove županije.

Top destinacija Ličko-senjske županije je dakako UNESCO-ova baština Plitvička jezera, uz koja se vrlo uspješno promotivno vežu i ostala županijska turistička odredišta. Austrija je tradicionalno jedno od najjačih emitivnih tržišta, valja se potruditi da Austrijanci zadrže uzlazni trend jer njihova zemlja je među prvih pet stranih zemalja kada se analizira struktura dolazaka i noćenja u Ličko-senjskoj županiji. S obzirom na blizinu, s obzirom na određenu povijesnu i kulturološku bliskost ovog tržišta valja iskoristiti te prednosti u sve nemilosrdnijoj borbi za komadić svjetskoga turističkog kolača.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom