O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dodijeljena sportska oprema klubovima u Ličko-senjskoj županiji

1/2
Dodijeljena sportska oprema klubovima u Ličko-senjskoj županiji
Dodijeljena sportska oprema klubovima u Ličko-senjskoj županijiDodijeljena sportska oprema klubovima u Ličko-senjskoj županiji
Objavljeno: 30-06-2023

GOSPIĆ - U Kabinetu župana jučer je podijeljena športska oprema klubovima. Uz župana Petryja podjeli je nazočio i predsjednik Zajednice športova LSŽ Miko Radošević, te predstavnici dijela športskih klubova.

Na početku svečanosti nazočnima se obratio Miko Radošević istaknuvši da je ova donacija dio većeg projekta koji uključuje Zajednicu športova, Hrvatski olimpijski odbor i Ličko-senjsku županiju. Za jesen se planira donacija od nekih z 250.000 kuna. Radošević je naglasio da će oprema biti distribuirana onim klubovima koji su se odazvali, te spomenuo da će oprema namijenjena rukometnim klubovima biti dodijeljena Rukometnom klubu Senj.

Župan Petry je istakao kako će se u rebalansu proračuna u srpnju pružiti pomoć Zajednici športova kroz proračunski višak. Kroz aktivnosti po športskim događajima županija je dala maksimalni support športu, kao i poticaj mladima da se počnu baviti športom, istakao je Pewtry.

A.M./M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom