O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Biskupijski susret ministranata na Plitvičkim jezerima

1/3
Biskupijski susret ministranata na Plitvičkim jezerima
Biskupijski susret ministranata na Plitvičkim jezerimaBiskupijski susret ministranata na Plitvičkim jezerimaBiskupijski susret ministranata na Plitvičkim jezerima
Objavljeno: 27-06-2023

PLITVIČKA JEZERA - Susret stotinjak ministranata Gospićko-senjske biskupije počeo je jučer u župi Marija Majka Crkve na Plitvičkim jezerima, misom koju je predvodio gospićko-senjski biskup Zdenko Križić.

Biskup je poručio ministrantima: - Isus nas poziva da živimo tako da ljudi mogu vidjeti naša dobra djela. Na taj način mi ćemo svjedočiti. Stoga, vi kao ministranti trudite se da budete primjer u dobru. Na taj način biti ćete mali svjedoci u svojoj kući, školi, na ulici i svugdje gdje budete. Kako je Abraham znao da treba ići? Kako je bio siguran da je to pravi put  za njega? Slušao je unutarnji glas, glas koji mu je govorio što je dobro za njega. I vi dragi ministranti slušajte taj unutarnji glas koji neka vam bude putokaz, kao i Abrahamu. Možda vam taj glas otkrije poziv na svećeništvo ili redovništvo.

Nakon svečanog misnog slavlja i okrjepe ručkom, ministranti su pošli na rekreativni dio programa. Na obližnjem igralištu organizirano je nogometno natjecanje te je održan i ministrantski kviz u kojemu su pobijedili ministranti iz župe Senj, dok su drugo mjesto osvojili ministranti iz župe Brinje i treće mjesto ministranti župe iz Gospića.

IKA/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom