O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Stanje sa poplavama na području Like

1/6
Stanje sa poplavama na području Like
Stanje sa poplavama na području Like Stanje sa poplavama na području Like Stanje sa poplavama na području Like Stanje sa poplavama na području Like Stanje sa poplavama na području Like Stanje sa poplavama na području Like
Objavljeno: 18-05-2023

Na području Like vodostaji su u opadanju izuzev vodostaja rijeke Like na Selištu koji jutros u 8 sati iznosi +488,12 mnm. Dotok rijeke Like je u laganom opadanju. Prema Lipovom polju se prelijeva 355 m3/s vode. Na području Kosinja poplavljene su ceste prema Bakovcu i Sušnju. Do plavljenja Kosinjskog mosta nedostaje još oko 4 m. Porast vodostaja na Selištu je oko 8 cm/sat. 

Na Gospićkom području svi vodostaji su u opadanju, sve su prometnice prohodne izuzev jedne lokalne prometnice u Smiljanu zbog izlijevanja Bogdanice. 

Na području Otočca tijekom noći došlo je do stagnacije i laganog pada vodostaja Gacke i pritoka. Na Lovinačkom području vodostaji su u značajnom opadanju, voda se povlači u korito, prometnice su prohodne.

Na sliv je tijekom proteklog dana palo između 7-17 mm novih oborina. Trenutno nema novih oborina i po vremenskoj prognozi tijekom dana se ne očekuju značajnije količine novih oborina.

I.B. 

Foto: M.K / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom