O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Odigrano državno finale Kupa u šahu

1/2
Odigrano državno finale Kupa u šahu
Odigrano državno finale Kupa u šahuOdigrano državno finale Kupa u šahu
Objavljeno: 16-05-2023

MALI LOŠINJ - U Malom Lošinju je od 10 do 14. svibnja odigrano finale Kupa Hrvatske u šahu. Nastupila su 34 kluba, svi prvoligaši i pobjednici županijskih kupova, medju kojima je i Šahovski klub Karlobag.

Nakon šest kola pobjednici su šahisti Liburnije iz Rijeke s 10 bodova, predvođeni najboljim hrvatskim velemajstorom Ivanom Šarićem,t e Robert Markuš, Jurica Srbiš i Matija Ostović. Drugi su šahisti  Šahovskoga kluba Sveta Nedelja (Darko Dorić, Lovro Novosel, Daniel Vojak i Mario Muškadin) s 9 bodova, koliko imaju i treći, glavni favoriti velemajstori Hrvoje Stević, Mladen Palac, Alojzije Janković, Robert Zelčić i Branko Rogulj.


Šahovski klub Karlobag, pobjednik Kupa Ličko senjske županije, u vrlo jakoj konkurenciji osvojio je 6 bodova i podijelio 16. do 20. mjesta. Izgubio je od pobjednika Liburnije ali pobijedio vodeći tim 1B lige Šahovski klub Đjakovo. Za Karlobažane su bodove osvojili: Siniša Cucančić i Nenad Levar 3, Emil Kršovnik 2,5., Tomislav Pavičić 2 i Marijan Podobnik 1,5 boda.

N.L.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom