O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Preko intereneta kupovala marvu pa ostala i bez marve i bez novaca

1/1
Preko intereneta kupovala marvu pa ostala i bez marve i bez novaca
Preko intereneta kupovala marvu pa ostala i bez marve i bez novaca
Objavljeno: 20-03-2023

GOSPIĆ – U Ličko-senjskoj županiji su tijekom proteklog vikenda evidentirane četiri prometne nesreće. Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3) i Otočca (1).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom razdoblju utvrđeno je 55 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 12 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 10 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i 22 ostala prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Smoljancu kod 51-godišnjaka (2,14 g/kg). Najveća izmjerena brzina prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 17. ožujka, na autocesti od čvora Perušić do odmorišta Lešće kod 34-godišnjeg Crnogorca (217 km/h). 

U subotu su policijski službenici Policijske postaje Karlobag zaprimili kaznenu prijavu od oštećene 37-godišnjakinje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.
Oštećena je kao vlasnica pravne osobe tijekom siječnja na Internet oglasniku pronašla oglas za kupnju goveda i stupila u kontakt s prodavateljima kojima je uplatila dogovoreni novčani iznos. Nakon uplate dogovorenog iznosa, oštećena je nekoliko puta pozivala osobe kojima je uplatila novac ali su ju dovodili u zabludu obećavajući isporučiti plaćena goveda.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom