O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Programi iskustvenog učenja u prirodi

1/1
Programi iskustvenog učenja u prirodi
Programi iskustvenog učenja u prirodi
Objavljeno: 10-02-2023

GOSPIĆ - Programi iskustvenog učenja u prirodi u Hrvatskoj se provode već 15 godina a nudi ih Outward Bound neprofitna organizacija čije je sjedište Ličko-senjskoj županiji, idealnom okruženju za savladavanje izazova u prirodi kojima se stječu prave životne vještine. Na taj način učenici, mladi ali i odrasli stječu uvid u vlastite najbolje osobine. Bit Outward Bound programa je u novim spoznajama i učinku koje ostavljaju na pojedinca.

Uz potporu instruktora, polaznici kroz refleksiju o doživljenom dolaze do novih uvida o sebi i svijetu koji ih okružuje. Na temelju vlastitih zaključaka mogu promijeniti način razmišljanja i djelovanja u budućim životnim situacijama kako bi ostvarili svoje potencijale.

Outward Bound je puno više od savladavanja tehničkih vještina i aktivnosti u prirodi – riječ je o pustolovini, suočavanju s nepoznatim, pomicanju vlastitih granica, razvijanju hrabrosti, otpornosti, ustrajnosti, odgovornosti, suosjećanja, predvodništva i suradnje.

Tijekom godina ova organizacija sudjelovala je na brojnim projektima sufinanciranim sredstvima Europske unije. Jedan od njih je i projekt pod nazivom Promjenom za bolju budućnost kojem je cilj bio ulagati u projekte kojima se unapređuju znanje i vještine zaposlenika društvenih poduzeća, stvaraju nova radna mjesta i podupire poslovanje društvenih poduzetnika s ciljem promicanja usluga koje služe čitavoj zajednici.

A.C.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom