O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Predstavljen projekt e-Dječje kartice

1/1
Predstavljen projekt e-Dječje kartice
Predstavljen projekt e-Dječje kartice
Objavljeno: 03-02-2023

PLITVIČKA JEZERA – Jučer je Ličko-senjsku županiju posjetila Željka Josić, državna tajnica u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade, kojom prigodom se na Plitvičkim jezerima sastala s županom Ernestom Petryjem i ravnateljem NP Plitvička jezera Tomislavom Kovačevićem kako bi predstavila projekt e-Dječju karticu – Mudricu.

Mudrica je projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a riječ je o projektu kojeg Središnji državni ured razvija, promišlja i u konačnici želi implementirati u svakodnevicu upravo onih kojima predstavlja dodatnu vrijednost.

Provođenje mjera i aktivnosti vezanih uz obiteljsku i populacijsku politiku podrazumijeva sinergijsko djelovanje usmjereno na dugoročno poboljšanje demografskih kretanja.

e-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge.

Sve pogodnosti i prijavu za e-Dječja kartica – Mudrica mogu se ostvariti putem aplikacije koja je prilagođena za mobilne uređaje (iOS i Android), namijenjena je roditeljima, a čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste na robe ili usluge s dogovorenim partnerima.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom