O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Božićna baletna priča u Gospiću

1/3
Božićna baletna priča u Gospiću
Božićna baletna priča u Gospiću Božićna baletna priča u Gospiću Božićna baletna priča u Gospiću
Objavljeno: 03-12-2022

GOSPIĆ - U srijedu, 14. prosinca, u organizaciji Grada Gospića i Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević u Gospić dolazi najpoznatija baletna priča koja će jamačno posjetitelje oduševiti i ovo adventsko vrijeme učiniti još ugodnijim i bajkovitijim.

Grad Gospić bit će domaćin poznate međunarodne trupe Ukrainian Classical Ballet, čiji su umjetnici nadaleko poznati hrvatskoj publici. Nakon izvedbi u Zagrebu u Koncertnoj dvorani V. Lisinskog, zadarskom Arsnalu, opatijiskom Gervaisu, Orašar dolazi u Gospić.

Posebno melodična klasična glazba u zimskom periodu donosi čaroliju i božićnu atmosferu, grije srca publike širom svijeta i uljepšava tmurne zimske dane. Taktovi Čajkovskoga, pojedinci katkada čak i nisu svjesni da slušaju note satkane za Zimski adagio ili Valcer cvijeća, gledatelje vraćaju u djetinjstvo i u toplinu mjesta gdje su prvi puta čuli tu melodiju. A kada se uspomenama doda i posebno emocionalna plesna izvedba međunarodno plesne skupine, onda se slobodno može reći da će to biti pravi užitak u Božićnoj baletnoj priči za cijelu obitelj.

Karte po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u Pučkom otvorenom učilištu dr. Ante Starčević Gospić od ponedjeljka, 5. prosinca.

M.N.B./M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom