O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Od sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrata

1/5
Od sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrata
Od sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrataOd sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrataOd sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrataOd sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrataOd sada novo u Gospiću: 08.12.2022. Takko Fashion otvara svoja vrata
Objavljeno: 01-12-2022

GOSPIĆ - Grad Gospić uskoro dobiva novi trgovački centar u Budačkoj ulici, da je bilo sreće i političke volje sličan centar mogao se otvoriti i prije deset godina kada je austrijski investitor pokazao interes za otvaranjem sličnog trgovačkog centra na samom ulazu u Gospić sa izlaza sa auto puta i priključenja Budačkoj ulici, ali pregovori su propali. Tako će napokon Gospić i Ličko-senjska županija na jednom mjestu dobiti više poznatih marki i brendova u raznim trgovinama, a time smanjiti i putovanje u kupovinu u slične centre u Zadar, Karlovac, Zagreb...

Takko Fashion otvara novu poslovnicu u Gospiću: od 08.12.2022. možete pronaći kvalitetnu modu u Stop Shop Gospić.  Na 425 četvornih metara ljubitelji mode mogu pronaći sve što srce poželi: trendi modu, casual basic komade kao i modu većih veličina, donje rublje i modne dodatke.

 Otvorenje je 08.12.2022. uz brojne aktivnosti i popuste za cijelu obitelj.

Europska kvalitetna modna marka Takko Fashion 08.12.2022. otvara novu poslovnicu u Stop Shop Gospić, Budačka ulica. Takko Fashion nudi casual modu, praktične basic i trendi komade na 425 četvornih metara u svojoj novoj poslovnici. U bogatim kolekcijama, cijela moderna obitelj pronalazi trendove u kojima će se osjećati udobno, a pritom biti u trendu. Kupovinom u Takko Fashionu kupci ne nose samo sjajne stilove po atraktivnim cijenama, već preuzimaju i odgovornost: surađujući s raznim organizacijama i inicijativama, Takko Fashion se zalaže za održivost u tekstilnoj industriji. Stoga Takko Fashion surađuje s Fair Wear Foundation, jednim od prvih potpisnika Međunarodnog sporazuma o unapređenju uzgoja pamuka na globalnoj razini kroz Better Cotton.

Posebna ponuda tijekom otvorenja poslovnice

Naš ljubazan tim u novo otvorenoj poslovnici u Gospiću naše kupce pozdravlja   s posebnim popustom od 20% i to na dva dana. Popust vrijedi od četvrtka, 08.12. do petka, 09.12.2022.

O Takko Fashionu

Takko Fashion je sa svojih gotovo 2.000 poslovnica u 17 zemalja diljem Europe vodeći međunarodno uspješan modni brend, a na hrvatskom tržištu Takko Fashion je prisutan već 10 godina.

Kao član Fair Wear Foundation, partnera za održivi tekstil, ali i kao partner Better Cotton Initiative, Takko Fashion se zalaže za održivost i odgovornost tijekom proizvodnje, kao i za poboljšanje uzgoja pamuka na globalnoj razini.

Svi ste pozvani na otvorenje nove poslovnice u Gospiću.

 

I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom