O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najava radionice - Kreiranje novih prilika za suradnju

1/1
Najava radionice - Kreiranje novih prilika za suradnju
Najava radionice - Kreiranje novih prilika za suradnju
Objavljeno: 27-09-2022

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac i Zaklada Rewilding Velebit pozivaju zainteresirane na inicijalnu radionicu na kojoj će se predstaviti mogućnosti i potražiti zajedničke interese za suradnju te s lokalnim poduzetnicima razvijati Rewilding brand, ali im i osigurati pomoć u brendiranju, plasmanu i prodaji vlastitih proizvoda te podršku kroz tehničku, financijsku i marketinšku pomoć.

Radionica će biti održana u HGK – Županijskoj komori Otočac u četvrtak 29. rujna s početkom u 11 sati. Očekivano trajanje je oko 90 minuta.

Inicijalna radionica namijenjena je za sve oblike pravnih osoba (OPG, obrt, d.o.o., j.d.o.o.), za nezaposlene osobe, potencijalne poduzetnike te poduzetnike koji bi bili voljni podijeliti svoja iskustva s onima koji tek započinju s radom ili traže načine proboja na tržište. Kroz razgovor i definiranje problematike, napravile bi se grupe za kasnije seminare.

Cilj je odraditi seriju edukativnih seminara, s naglaskom na korisnost u dijeljenju informacija i međusobnoj komunikaciji, a kojima bi se postojeće i potencijalne poduzetnike u Ličko-senjskoj županiji probalo animirati i educirati u smislu poticanja na početak poslovanja, proizvodnje, plasmana robe na tržište, međusobnog povezivanja i definiranja nekih tržišnih vrijednosti i zakonitosti.

Na ovu radionicu potvrđen je i dolazak prof. dr. sc. Ivane First Komen s Ekonomskog fakulteta u Rijeci, koja bi u kratkim crtama predstavila važnost marketinga i brendiranja kao nužnih preduvjeta uspješnog plasmana proizvoda.

Sudjelovanje se može potvrditi odgovorom na mail marin.roncevic@rewilding-velebit.com ili ibanic@hgk.hr te na broj 053/646-169.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom