O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Balkan's Fines Competition

1/1
Balkan's Fines Competition
Balkan's Fines Competition
Objavljeno: 27-08-2022

OTOČAC - Za manje od mjesec dana na aerodromu Željava počinje najveći automobilski event u Hrvatskoj i okolnim zemljama. BALKAN’S FINEST COMPETITION (24. i 25. rujna) na aerodromu Željava isključivo ima za cilj okupljanje i druženje zaljubljenika i simpatizera automobilizma na razini Europe i svijeta, prvenstveno za dobrobit, razvoj i promociju Hrvatske.

Bit će to dvodnevni automobilistički spektakl. Predstavnici AUTOKLUBA “NLO 505”, ujedno i glavni organizatori, pojašnjavaju navedeni event kategorijama Street race (utrke ubrzanja), Croatian drift Challenge, DB drag natjecanje, auto tuning style show, te izložba luksuznih i rijetkih automobila.

Osnovni cilj eventa je promocija automobilizma u ovom dijelu Jugoistočne Europe, odnosno promocija Ličko-senjske županije, a gdje će posjetitelji osim u bogatom automobilističkom programu, također moći uživati u raznovrsnoj turističkoj ponudi obogaćenoj raznim tematskim događajima kao što su gastronomija, izložba autohtonih proizvoda, prirodne ljepote i ostalo.

AK NLO/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom