O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

2. Mirakul na Velebitu – „U zagrljaju Jele Car“

1/1
2. Mirakul na Velebitu – „U zagrljaju Jele Car“
2. Mirakul na Velebitu – „U zagrljaju Jele Car“
Objavljeno: 21-06-2022

Turistička zajednica Općine Perušić, u suradnji s Udrugom slijepih Ličko-senjske županije i Parkom prirode Velebit, poziva vas na  kulturno-zabavnu manifestaciju 2. Mirakul na Velebitu – „U zagrljaju Jele Car“, koja će se održati na lokaciji Jele Car iznad Kosinjskog Bakovca u subotu 2. 7. 2022. godine s početkom u 12 sati.

Cilj je ovog događanja istaknuti važnost šumskih staništa, gospodarenja šumama i poticati razvoj svijesti o održivom razvoju turizma na našem području. Uz edukativni dio, za koji će biti zadužen Park prirode Velebit, program će upotpuniti i glazbeni, zabavni, dio, ističući vrijednost najveće jele u Hrvatskoj i jedne od najvećih u Europi.

U bogatu programu koji smo za vas pripremili „zagrlit“ ćemo Jelu Car poezijom i pjesmom za što će se pobrinuti kosinjski Dedi, HKDU Perušić, Zvone Tonković na gitari te volonterke s područja naše županije. Kratkim povijesnim osvrtom prof. dr. Željko Holjevac podsjetit će sve nas na velik povijesni, kulturni i društveni značaj Kosinjske doline.

Nakon prigodna programa na lokaciji Jele Car pozivamo vas na druženje ispred kućice na Živulji. Pobrinuli smo se za bogat izbor hrane i pića, u tome će nam pomoći Lovačko društvo Orao iz Kosinja i Pivovara Ličanka, a za veselo ozračje folklorna društva iz Kosinja, Perušića i Ličkog Lešća, .

Pridružite nam se, neka i vas zagrli Jela Car!

 

TZO Perušić / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom