O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zeleni sajam i 19. Veslačka regata na rijeci Lici

1/1
Zeleni sajam i 19. Veslačka regata na rijeci Lici
Zeleni sajam i 19. Veslačka regata na rijeci Lici
Objavljeno: 06-05-2022

PERUŠIĆ - Turistička zajednica općine Perušić u suradnji s Pećinskim parkom Grabovača, Narodnom knjižnicom i Općinom Perušić, u sklopu 19. Veslačke regate na rijeci Lici, 18. lipnja (subota) 2022., organizira manifestaciju Zeleni sajam.

Cilj ove gospodarsko-edukativne manifestacije jest promovirati zeleni način života, održivi razvoj turizma, promovirati tradicionalnu hranu te kroz ruralni turizam očuvati lokalnu kulturu i baštinu te prirodne znamenitosti.

U sklopu sajma organizirat će se Zelena tribina, javna tribina na kojoj će svatko tko želi moći od onih iskusnijih saznati što treba činiti kako bi poboljšali turističku ponudu. Ove godine bit će organizirano i natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, a naći će se tu i „magičnog“  sadržaja za  najmlađe.

Da bi čitav događaj bio još zanimljiviji, tu je i onaj športski dio. Već 19. po redu Veslačka regata na rijeci Lici, u organizaciji 1. Ličkog veslačkog kluba Perušić, ove godine dovodi školu veslanja tako da će svi zainteresirani moći savladati osnove veslanja. Najbolje veslače koji se okušaju u natjecateljskom dijelu očekuju bogate nagrade.

Naravno, posjetitelji će moći kupiti proizvode iz bogate ponude izlagača.

U tijeku su prijave izlagača i ekipa za kulinarsko natjecanje! Zainteresirani za natjecanje u veslanju prijaviti se mogu 1. Ličkom veslačkom klubu.

TZOP

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom