O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

1/1
Dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi
Dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi
Objavljeno: 18-02-2022

OTOČAC - Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska gospodarska komora provode ciklus dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.

Sve tvrtke, obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja ili certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja, odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Odjela za turizam KGK.  

Edukacija će biti održana 17. i 18. ožujka ove godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac, Kralja Zvonimira 16. Registracija polaznika počinje u 9 sati, a početak edukacije je predviđen u 9:30.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za tvrtke koje na plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom