O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uvođenju eura

1/1
Online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uvođenju eura
Online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uvođenju eura
Objavljeno: 12-02-2022

OTOČAC -  Hrvatska gospodarska komora poziva poduzetnike na online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uprocesu zamjene hrvatske kune eurom, koje će biti održano u četvrtak, 24. veljače, u 12:30, putem platforme Microsoft Teams.

Smjernice će predstaviti Branka Augustinović, načelnica Sektora za zaštitu prava potrošača Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i članica Kooordinacijskog odbora za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača.

Koordinacijski odbor za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača izradio je dokument Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom s ciljem pravovremenog informiranja gospodarstvenika o pripremama koje je potrebno provesti u postupku uvođenja eura kao nacionalne valute.

Dokument sadrži detaljne informacije o prilagodbama koje očekuju gospodarstvenike, o vremenskom okviru uvođenja eura te upućuje na izazove koji se mogu pojaviti u provedbi planiranih mjera. 

Dokument ne predstavlja službeno tumačenje pravnih odredbi te je podložan promjenama stupanjem na snagu Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do četvrtka, 24. veljače. Prijavljenima će HGK dostaviti poveznicu za praćenje prije početka predstavljanja.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom