O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Edukacija o nediskriminaciji u poslovnom svijetu

1/1
Edukacija o nediskriminaciji u poslovnom svijetu
Edukacija o nediskriminaciji u poslovnom svijetu
Objavljeno: 06-02-2022

OTOČAC - Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina hrvatske Vlade poziva zainteresirane stručnjake za upravljanje ljudskim potencijalima i rukovoditelje poduzeća da sudjeluju na online edukaciji o nediskriminaciji.

U okviru edukacije sudionici će se upoznati s antidiskriminacijskim zakonodavstvom, pojavama diskriminacije kod zapošljavanja i na radu te primjerima dobre prakse u promicanju jednakosti.
Edukacija je prilagođena potrebama poslodavaca stoga predstavlja priliku za podizanje razine znanja o individualnim pravima i odgovornostima sviju kada su u pitanju nediskriminacija, različitost, osjetljivost i uključivost na radnom mjestu te može poslužiti kao temelj za stvaranje uključive radne kulture u kojoj svaka osoba može ostvariti svoj potencijal.

Predavanja vode stručnjakinje u području antidiskriminacijskog prava, zamjenica pučke pravobraniteljice Dijana Kesonja i doc. dr. Andrijana Martinović s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Edukacija je besplatna, a zainteresirani polaznici mogu pristupiti predavanjima u terminu po vlastitom odabiru nakon registracije na mrežnoj stranici: https://nediskriminacija.poslodavci.e-kongres.hr/login . Online sadržaji bit će dostupni do kraja 2022. godine. Polaznicima koji uspješno riješe test znanja omogućeno je izdavanje potvrdnice o pohađanju edukacije.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom