O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uskoro kreće prvi zimski Land rover reid

1/1
Uskoro kreće prvi zimski Land rover reid
Uskoro kreće prvi zimski Land rover reid
Objavljeno: 14-12-2021

ZAGREB – Land Rover Balkan team, pod vodstvom Valentina Valjka, organizira prvi zimski Land rover reid. Radi se o zaljubljenicima i vlasnicima Land rover vozila okupljenih u grupi na društvenoj mreži, sa različitih dijelova Balkana. Reid će se održavati od petka 17. prosinca do nedjelje 19. prosinca ove godine, duž Ličko senjske županije. Cilj im je posjetiti zanimljiva mjesta koja nisu svima do sada poznata.

Nakon prošlogodišnjeg uspješno odrađenog prvog susreta u Otočcu, na red je došao i zimski reid koji bi mogao izazvati veću zainteresiranost. Trenutno je prijavljeno 15 vozila s preko 30 ljudi koji zasigurno sudjeluju te se očekuje još šest do osam vozila pa bi konačan broj bio oko 50-ak simpatizera Land rovera. Karavana će startati u Otočcu gdje će se svi sastati i krenuti zanimljivom rutom diljem Ličko-senjske županije.

Land Rover Balkan team grupa osnovana je prije godinu dana po uzoru na ostale. Vlasnici svojih Land rovera specifična su scena. Avanturističkog duha, željni pustolovine, ne zaustavljaju ih ni snijeg ni led, a ni vrućina ni žega, pa uživaju sa svojim zaljubljenicima cijelu godinu. Radi se o automobilima 4 x 4, tj. pogonu na sva četiri kotača, koji u sebi imaju razne nesvakidašnje preinake, poput ugrađenih šatora, madraca i ostalih stvari koje nisu standardne u automobilima.

Valentino Valjak nam je otkrio da je ovo tek početak te da u planu imaju još veće susrete diljem Europe, ali i prekomorske avanture. Pozivaju svih da se pridruže, koji već nisu, te kaže kako se nada da će svi jednako uživati kao i na prethodnom susretu.

V.V./M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom