O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Radionica o potrebi pregleda zgrada

1/1
Radionica o potrebi pregleda zgrada
Radionica o potrebi pregleda zgrada
Objavljeno: 08-12-2021

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora organizira Radionicu o potrebi pregleda zgrada koja će se održati 15. prosinca u Vijećnici HGK s početkom u 13 sati, a bit će omogućen i prijenos uživo putem interneta.

Povodom predstojeće radionice želi se iskazati zabrinutost oko stanja zgrada te naglasiti važnost i potrebu pregleda i redovitog održavanja svih vrsta građevina. Sami pregledi uvelike doprinose sigurnosti korisnika te značajno produžavaju vijek trajanja građevina što je u interesu vlasnika.  Također, postoji niz propisa koji obvezuju na preglede i održavanje građevina. Stoga će na radionici biti obrađene teme kao što su zakonske obveze pregleda te financijske i tržišne aspekte pregledanih i sigurnih zgrada.

Predavači će biti predstavnici Građevinskog fakulteta u Zagrebu, Udruženja tehničkog projektiranja, Udruženja osiguravatelja, Udruženja upravljanja zgradama i Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore.

Radionica je primarno namijenjena:

  • predstavnicima jedinica lokalne samouprave,
  • upraviteljima,
  • javnim tvrtkama,
  • svim ostalim vlasnicima nekretnine.

A ciljevi radionice su povećanje provedbe redovnih, glavnih i izvanrednih pregleda građevina u svrhu povećanja sigurnosti korištenja i smanjenja rizika od urušavanja građevina prilikom korištenja te veća informiranost javnosti o mogućnosti i obvezi pregleda građevina.  

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom