O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Stavros na Eko etno Gacki

1/1
Stavros na Eko etno Gacki
Stavros na Eko etno Gacki
Objavljeno: 12-07-2021

OTOČAC – Pripreme za Eko etno Gacku uvelike teku. A nimalo nisu lake, to ne, ima tu posla u organizaciji izlagača, sudionika, ekipa za kotliće, a onda kao začin svemu dođe korona. A kako i ne će kada se prijete iz Zagreba dvadeset puta na dan kako će nas zahvatiti četvrti, koji li već val korone na jesen. Zanimljiva ta neka korona, dok je turistička sezona, ona jenja, a kada sezona prođe eto ti nje. Ali to organizatoru, a to je Turistička zajednica grada Otočca, zadaje muke i posla, treba obavijestiti, pribaviti tisuću nekih papira, pa onda kako to posložiti, kako ljude razmaknuti, kako ovo, kako ono, muka je to. Pa testovi, pa ne testovi, vidimo što se sve događa na obali.

Ali uz sve to u Eko etno Gacku se ide, a kome će zbog toga pasti glava, čut će se. Otočac je šampion kontinentalnog turizma, to znamo, pa mora se nešto učiniti, mora se ponuditi neki sadržaj. Jer pauzirati dvije godine za redom, e to je već sigurna propast ove u Gackoj najznačajnije turističke manifestacije.  

A Turistički ured TZ Otočac odlučio je da ova manifestacija bude dvodnevna, na prvoj večeri posjetitelje će zabavljati Trio Gušti, a druge večeri Jasmin Stavros. Uspjet će, mora.

M.K.

Foto: J. Stavros, Službena stranica

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom