O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

13. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj, 15. srpnja

1/1
13. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj, 15. srpnja
13. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj, 15. srpnja
Objavljeno: 05-07-2021

OTOČAC - Trinaesti stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj pod nazivom "Sinergija znanosti, tehnologije, tržišnih tendencija, kontrole i sigurnosti hrane" će biti održana u četvrtak, 15. srpnja, u velikoj dvorani Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Cilj skupa je kontinuirano praćenje tendencija razvoja tržišta funkcionalne hrane, koje prate i povećana ulaganja prehrambene industrije u razvoj takvih proizvoda, i bolja informiranost potrošača o funkcionalnoj hrani općenito, kao i o hrvatskim nutritivno visokovrijednim prehrambenim proizvodima.

Hrvatska gospodarska komora, uz Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista (HDPBN) i Ministarstvo poljoprivrede aktivan je organizator ovog stručnog skupa od samog početka te će, uz predavače iz Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva zdravstva, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, i tvrtke iz prehrambene industrije održati prezentacije o funkcionalnim proizvodima i novostima u poslovanju.

Broj sudionika je ograničen. Cijena kotizacije za sudionike iznosi 150 kuna, a za članove HDPBN-a 100 kuna. Detaljan program skupa i podaci potrebni za prijavu nalaze se web stranici HGK.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom