O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Obavljena primopredaja vlasti u Otočcu: Goran Bukovac službeno gradonačelnik

1/1
Obavljena primopredaja vlasti u Otočcu: Goran Bukovac službeno gradonačelnik
Obavljena primopredaja vlasti u Otočcu: Goran Bukovac službeno gradonačelnik
Objavljeno: 09-06-2021

OTOČAC - Službenom primopredajom izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Otočca, održanom danas, 9.lipnja točno u podne,  u prostorijama Gradske vijećnice, Goran Bukovac stupio je na dužnost otočkog  gradonačelnika.

U postupku primopredaje dosadašnji gradonačelnik Stjepana Kostelac uručio je novoizabranom gradonačelniku pisano izvješće o obavljanju poslova koje sadrži informacije o započetim i planiranim projektima i aktivnostima te o preuzetim obvezama Grada Otočca.

Gradonačelnik  Goran Bukovac zahvalio je bivšem gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji oko primopredaje vlasti.

Bivši gradonačelnik Kostelac je čestitao novom gradonačelniku Bukovcu i da uspješno vodi grad u narednom periodu. Zahvalio se svim građanima koji su im dali povjerenje na izborima. Kada smo preuzeli Grad Otočac na računu smo našli 163.000 kuna i 20 milijunu dugova sve smo to otplatili u prvom mandatu  i sada ostavljamo na računu 17 813 000,00 kuna . Znamo svi da smo imali poteškoće u GV sa proračunom, ali bez obzira Grad je pozitivno poslovao. Također ostavljamo i brojne projekte za naredni period, jedan dio je u fazi realizacije, jedan dio u fazi dobivanja građevinskih dozvola a jedan dio u projektiranju. Također jedan dio se nalazi u Komunalnom poduzeću i Gacki jer i Gard  Otočac sufinancira te projekte.

Na pitanje novinara jesu li započeti razgovori oko GV, Kostelac kaže da nije s nikim još razgovarao, ako bude volje surađivati će, a ako ne ostati će oporba u GV i zastupati građane koji su im dali povjerenje. 

Bukovac je rekao da će poštivati volju naroda i da će konstituirajuća sjednica GV biti 18.lipnja i nada se da će vijećnici podržavati rad gradonačelnika i da će raditi u interesu građana Grada Otočca.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!