O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Besplatna radionica: Akademija za industrijski razvoj

1/1
Besplatna radionica: Akademija za industrijski razvoj
Besplatna radionica: Akademija za industrijski razvoj
Objavljeno: 09-06-2021

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora organizira besplatnu, dvodnevnu online radionicu pod nazivom Akademija za industrijski razvoj koja će biti održana 14. i 15. lipnja 2021.

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, potaknuti stvaranje inovacija i internacionalizirati svoje poslovanje. 

Radionica će biti održana na platformi MS Teams. Prijave zainteresiranih su moguće do 13. lipnja u 16 sati putem prijavnog obrazca na web stranici HGK, a više o programu i predavačima može se pronaći u rubrici Prateći dokumenti.

Izlaganja će održati certificirani predavači, educirani na treningu trenera u organizaciji Svjetske banke. U sklopu radionice poduzetnici će se imati prilike informirati o nizu aktualnih tema važnih za poslovanje u suvremenim uvjetima te za podizanje konkurentnosti, poput globalnih lanaca vrijednosti, digitalne transformacije, klaster inicijativa i inovacijskih klastera te mogućnosti njihova financiranja iz EU fondova, prava intelektualnog vlasništva, komercijalne arbitraže, internacionalizacije poslovanja i transfera tehnologije. 

Radionica se provodi u okviru Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, na kojem Hrvatska gospodarska komora sudjeluje kao partner, a čiji je nositelj Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. 

Pored upoznavanja s navedenim temama i novitetima u okviru njih, polaznici će imati priliku za postavljanje pitanja predavačima u okviru tema izlaganja, uključiti se u raspravu i komentirati strateški i zakonodavni okvir koji regulira određeno područje.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom