O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sjajni rezultati Hrvatskog moto kluba Otočac

1/8
Sjajni rezultati Hrvatskog moto kluba Otočac
Sjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba OtočacSjajni rezultati Hrvatskog moto kluba Otočac
Objavljeno: 19-04-2021

OTOČAC - Nakon prošlogodišnje pauze protekli vikend su sudionici i ljubitelji mogli uživali u extreme enduru. Moto klub Azelea bio je ovog vikenda (subota i nedjelja) organizator ovog događanja u Kunovacu Kupirovačkom.

Za Hrvatski moto klub Otočac nastupilo je pet vozača i jedan tim. Uz redovne vozače utrka Ivana Kotvicu i Emila Kotvicu novoosnovani MAJ100RINA RACING TEAM predstavljali su vozači Antonio Cvitković, Ante Fumić i Maro Žitković.

Antonio Cvitković je u klasi Silver s prolaznim vremenom utrke od 1:51:15.449 osvojio 5. mjesto sveukupno i 1. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske.

Maro Žitković je u klasi Silver s prolaznim vremenom utrke od 2:45:00.374 osvojio 24. mjesto sveukupno i 3. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske.

Ante Fumić je u klasi Bronze s prolaznim vremenom utrke od 2:02:25.967 osvojio 7. mjesto sveukupno i 4. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske.

Ivan Kotvica je u klasi Bronze s prolaznim vremenom utrke od 2:50:16.464 osvojio 28.mjesto sveukupno i 11. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske.

Emil  Kotvica je u klasi Veteran + 50 s prolaznim vremenom utrke od 4:53:37.272 osvojio 13. mjesto sveukupno i 3. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske – obavještava HMKO.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!