O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Webinar Peti krug porezne reforme – Izmjene i dopune poreznih propisa od 1. siječnja 2021.

1/1
Webinar Peti krug porezne reforme – Izmjene i dopune poreznih propisa od 1. siječnja 2021.
Webinar Peti krug porezne reforme – Izmjene i dopune poreznih propisa od 1. siječnja 2021.
Objavljeno: 28-01-2021

OTOČAC - ICC Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Deloitte d.o.o. pozivaju zainteresirane poduzetnike na besplatan webinar Peti krug porezne reforme – Izmjene i dopune poreznih propisa od 1. siječnja 2021. koji će biti održan u četvrtak, 11. veljače u 10 uri putem aplikacije MS Teams.

Webinar će trajati 60 minuta, nakon čega će uslijediti dio s pitanjima i odgovorima.

Na ovom webinaru sudionici će biti upoznati s izmjenama i dopunama poreznih propisa iz područja poreza na dobit, poreza na dohodak i poreza na dodanu vrijednost. Uz to će biti upoznati i s izmjenama i dopunama propisa o porezu na dodanu vrijednost koji će stupiti na snagu 1. srpnja 2021. godine, a koji se temelji na zakonodavstvu Europske unije.

Iako to nije predmet najnovijih izmjena i dopuna poreznih zakona, također će biti predstavljene aktualne mjere za očuvanje radnih mjesta zbog krize uzrokovane pandemijom bolesti COVID-19 i porezni tretman donacija radi ublažavanja posljedica potresa.

Dodatno, s obzirom na izazove poslovanja s povezanim društvima tijekom pandemije COVID-19, bit će predstavljene i OECD-ove preporuke za utvrđivanje tržišnosti transakcija s povezanim društvima tijekom 2020. i 2021. godine. Dodatna tema bit će i Direktiva Vijeća (EU) 2018/822 (DAC 6) te obveze koje ona stavlja pred porezne obveznike.

Ovaj webinar je namijenjen svim poreznim obveznicima, međunarodnim kompanijama te pravnim i poslovnim savjetnicima.

Sudjelovanje je besplatno. Zainteresirani se trebaju prijaviti ispunjavanjem online prijavnice na stranici HGK, nakon čega će se dobiti upute za povezivanje na webinar. Rok prijave sudionika je 9. veljače do 15 sati, obavještavaju iz Hrvatske gospodarske komore.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom