O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Webinar: Izazovi provedbe ugovora o putovanju u paket aranžmanu

1/1
Webinar: Izazovi provedbe ugovora o putovanju u paket aranžmanu
Webinar: Izazovi provedbe ugovora o putovanju u paket aranžmanu
Objavljeno: 20-01-2021

OTOČAC - Nastavljaju se radionice za menadžere, voditelje i komercijaliste turističkih agencija u sklopu DMK Startup Hub projekata, kojeg u partnerstvu provode županijske komore Otočac i Karlovac. DMK Startup Hub je inspirativna radna platforma u kojoj radimo na DMK rješenjima relevantnim za šire tržište na osnovi iskustva lokalnog okruženja, u kontekstu razvoja održivih turističkih proizvoda i trendova u suvremenom turizmu. Pružamo podršku osnivačima i vlasnicima turističkih agencija s fokusom na ubrzani rast poslovanja od šireg značaja, prema načelu online sastanaka, mentorstva

Peta online radionica iz Modula 1. Operativno poslovanje turističkih agencija je radionica za menadžere, voditelje i komercijaliste turističkih agencija, na temu „Izazovi provedbe ugovora o putovanju u paket aranžmanu“  bit će održan online u tri bloka u trajanju po 120 minuta koji uključuje predavanje i konzultacije i to prvi 22. siječnja, drugi 5. veljače i treći 19. veljače s početkom u 10:30 sati putem platforme Microsoft Teams. 

Radionice se izvode korištenjem metode usmenog izlaganja u obliku on-line nastave kroz tri sadržajna bloka. Sastavni dio radionica su individualne i skupne konzultacije sa sudionicima, a u svrhu rješavanja pojedinačnih izazova u turističkim agencijama iz kojih sudionici dolaze. Edukaciju provodi Centar za odgovorni turizam iz Karlovca.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom