O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ljetna pustolovina - tijekom srpnja

1/1
Ljetna pustolovina - tijekom srpnja
Ljetna pustolovina - tijekom srpnja
Objavljeno: 04-06-2020

OTOČAC – Hrvatska škola Outward Bound i ove godine organizira “Ljetnu pustolovinu”. Radi se o ekspedicijskom programu namijenjenom osnovnoškolcima i srednjoškolcima, a koji će se odvijati u Edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku. Prijaviti se mogu mladi u dobi od 13 do 17 godina putem online prijavnice na web-stranici  ove organizacije.

Program sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja i održava se u sklopu projekta „Outward Bound – Programi doživljajne pedagogije za mlade”.

Mladi će moći izabrati između dva tipa programa: 8-dnevne ljetne pustolovine  od 15. do 22. srpnja namijenjene mladima u dobi od 13 do 17 godina te 5-dnevne ljetne pustolovine namijenjene mladima od 13 do 15 godina od  24. do 28. srpnja.

Outward Bound programi doživljajne pedagogije temelje se na metodama iskustvenog učenja u prirodi, koje polaznika smješta izvan udobnosti svakodnevnice i suočava ga s novim, nepoznatim situacijama u prirodnom okruženju. Kod polaznika se potiče razvoj samopouzdanja i samostalnosti, empatije i timskog rada, odgovornosti, otpornosti i komunikacijskih vještina.

OB/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom