O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Poduzetništvo je IN – radionice za žene u Otočcu

1/1
 Poduzetništvo je IN – radionice za žene u Otočcu
 Poduzetništvo je IN – radionice za žene u Otočcu
Objavljeno: 08-01-2020

OTOČAC - Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji i s podrškom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, organizira dvodnevnu edukaciju, pretposljednji i posljednji siječanjski utorak, 21. i 28. siječnja, u Županijskoj komori Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (I. kat) za poduzetnice i one koje to žele postati.

Poduzetništvo je IN - škola poduzetništva za žene osmišljena je s ciljem pružanja novih znanja i vještina sadašnjim i budućim poduzetnicama u kreiranju vlastitog posla. Za očekivati je da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a cilj im je dati najnovije informacije svega onoga što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onima poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti postojeća znanja i nadograditi svoje vještine. Program edukacije nalazi se u pratećim dokumentima.

Predavačice Ivana Radić i Aleksandra Carvalho  bave se poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja svima koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a na kraju edukacije se stječe diploma.

Obavezna je online prijava putem obrasca: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-otocac/najava-poduzetnistvo-je-in-radionice-za-zene-u-otoccu-najava

Više detalja o programu i prijava na sudjelovanje nalazi se na službenim stranicama ŽK Otočac.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom