O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju

1/5
Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju
Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju Fotografije krajolika, prirode i kulturne baštine izložene na zidovima Kulturnog centra u Brinju
Objavljeno: 12-12-2019

BRINJE - U ponedjeljak 9. prosinca svečano je otvoren novouređeni Kulturni centar u Brinju uz izložbu fotografija Marka Perkovića iz Brinja s temom "Brinje i okolica". Na izložbi je izložena, već do sada njegova najpoznatija fotografija "Cvijet dobrodošlice", a kako kaže Marko ona je njemu najdraža i najljepša jer s tom fotografijom je sve započelo. Tu fotografiju je prijavio prošle godine na državno natjecanje za fotografije "NajGEO fotografija 2017. godine" i osvojila je 3. mjesto. Ljubav prema njegovom Brinju mu je donijela i nagradu, ali inače njegovi korijeni su iz Brinja, Markov djed je iz Brinja.  Još kao mali  došao je u Brinje i zavolio ga, njegovo srce je uvijek uz Brinje. Svakako za izložbu je zaslužna Maja Vranić koja ga je vozila po Općini da fotografira  svu kulturnu i prirodnu baštinu, a naravno pomoć za postavljanje je dobio od Općine Brinje i puno  im zahvalan.

Za fotografiranje Marko  se počeo zanimati još prije tri godine, a imao je u osnovnoj školi odličnog mentora za fotografije, profesora iz geografije Tihomira Gržinčića. Prošle godine je započeo fotografiranje pod morem i to na otoku Rabu. Slaže  videa, a najčešće to bude vezano za Brinje pa tako može se pronaći dva njegova videa na YouTube koji jedan od njih već ima 1,5 tisuća pregleda.

M.P.

Foto: Anita Perković Javor, Marko Perković 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom