O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prosinac u Gospiću

1/4
Prosinac u Gospiću
Prosinac u GospićuProsinac u GospićuProsinac u GospićuProsinac u Gospiću
Objavljeno: 05-12-2019

GOSPIĆ - S prvim snijegom, koji je u Liku donio ugođaj pravih zimskih blagdana, Gospićani i njihovi gosti pripremaju se za prosinačku adventsku bajku. Manifestacija Prosinac u Gospiću u petak 6. prosinca po prvi će puta startati otvorenjem klizališta u samom središtu grada, uz glazbeni nastup grupe GS Big Band i obilježavanje blagdana Svetog Nikole.

Sve se odvija na glavnomu gradskom trgu koji će ove godine postati mala Božićna šuma prepuna blagdanskih čarolija.

U čak 26 dana, koliko traje manifestacija na Trgu Stjepana Radića, u Gospiću će se izmijeniti čitava paleta radionica, predstava, zanimljivih koncerata poput onog Beatles Revival Banda, kreativnih igara za djecu, izložbi i lutkarskih predstava. Tako će najmlađi naučiti kako se rade gigantski baloni, izrađuju anđeli i jaslice, posijati božićnu pšenicu, ispeći kolače te okititi bor ukrasima koje su sami izradili.

Gospić će ugostiti i najpoznatiju hrvatsku profesionalnu pripovjedačicu bajki Jasnu Held, u grad će stići i Djed Božićnjak, a novootvoreno klizalište poslužit će i za predstave na ledu.

Jedan od magičnijih trenutaka bit će svakako i puštanje lampiona iz samog središta grada, dok će Nova godina biti dočekana u podne uz nastup legende hrvatske glazbe Kiće Slabinca i TS Patrioti.

Sva događanja su besplatna i otvorena za javnost izuzev klizališta za koje se plaća simbolična naknada.

A.V.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom