O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Novi književni susret u book cafe-u Paradiso u Otočcu

1/3
Novi književni susret u book cafe-u Paradiso u Otočcu
Novi književni susret u book cafe-u Paradiso u Otočcu Novi književni susret u book cafe-u Paradiso u Otočcu Novi književni susret u book cafe-u Paradiso u Otočcu
Objavljeno: 03-12-2019

U sklopu programa Međunarodne konferencije o ženskom poduzetništvu „Žene i točka“ u organizaciji HGK ŽK Otočac najavljujemo zanimljivo druženje u petak, 6.prosinca u 18,30 sati u book cafe-u Paradiso.

Tamara Kajari, vlasnica tvrtke za profesionalno organiziranje i istoimenog portala „SLAGALICA organiziranje“ predstaviti će svoj rad i savjete kako se riješiti nepotrebnih stvari, obveza i ljudi kroz knjigu „Ne daj hrpi da te iscrpi“. Ponukana osobnim motivom, primjerom svoje majke koju su na žalost, hrpe zauvijek pobijedile, odlučila je svojoj osnovnoj djelatnosti (edukacije za javnost i individualna savjetovanja) dodati i praktični priručnik za sve one kojima su potrebni mali savjeti za velike promjene. Dobar sistem i mentalni mir, kako kaže, dvije su neprocjenjive životne vrijednosti a RED zapravo jedina formula koja nam za to treba. Što možemo učiniti odmah? Imaju li hrpe doista moć iscrpljivanja i je li stvar baš u stvarima? Raste li kvaliteta našeg života uporedo sa hrpama koje se smanjuju?

S nama će biti i poznata psihologinja, Ljubica Uvodić – Vranić koja će govoriti o onim drugim nakupljenim hrpama, mentalnim. Puno puta se pokažu kao mnogo opasnije sa dubljim korijenima kojih se teže riješiti nego onih fizičkih. Održivi razvoj često su spominjane riječi u posljednje vrijeme, a prof. Uvodić – Vranić upravo naglašava da mi sami trebamo biti najbolji model održivog razvoja. Poznata je po svojem aktivizmu u 20-godišnjem radu sa udrugom „Petkom u pet“, četvrtkom je slušamo na 2. programu Hrvatskog radija te je autorica 10-ak knjiga na temu osobnog rasta i razvoja.

Zdenka Herendić, Otočanka, djevojačkog prezimena Marković, sa trenutnom adresom stanovanja u Zagrebu još je jedna gošća koja će se družiti s nama. Smislenim radom i zanimljivim hobijem ispunjava svoje slobodno vrijeme uveseljavajući pri tome prijateljice koje rado nose njezine radove. Kako je Zdenka došla na ovu ideju, gdje je naučila tehniku izrade i u čemu nalazi najveću inspiraciju za motive svojih ogrlica? Što je sve potrebno za izradu nakita od polimerne gline i epoksi smole? Pomaže li joj njen hobi da se lakše nosi sa svakodnevnim „hrpama“ i stresom?

Odgovore očekujemo na predstavljanju Tamarine inspirativne knjige zanimljivog naziva u opuštenoj atmosferi. 

Kao i svaki puta do sada, večer će upotpuniti su-moderatorica naših književnih večeri prof. Manja Kostelac – Gomerčić, a nama ne preostaje drugo nego da Vas pozovemo da nam se pridružite u avanturi promjene.

Book cafe Paradiso / T.J. 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom