O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Predavanje “Djeca s licima koja sjaje – Glowkids”

1/1
Predavanje “Djeca s licima koja sjaje – Glowkids”
Predavanje “Djeca s licima koja sjaje – Glowkids”
Objavljeno: 30-11-2019

SENJ - U povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Senj organizira u ponedjeljak, 2. prosinca 2019.g. u 18.00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Milutina Cihlara Nehajeva predavanje “Djeca s licima koja sjaje – Glowkids“.

Predavanje će održati dr. Ivan Burcar. Dr. Ivan Burcar, specijalist opće kirurgije, subspecijalist kardijalne kirurgije koji radi kao kardijalni kirurg u Klinici za kardijalnu kirurgiju KBC-a Zagreb, uz svoj posao posvetio se istraživanju tjelesnih i psihičkih posljedica ovisnosti djece, ali i odraslih o tehnologiji: pametnim telefonima, tabletima, društvenim mrežama, video igricama.

Razgovor na ovu temu povod je za razmišljanje i djelovanje roditelja, odgajatelja, učitelja i drugih stručnjaka u nastojanju da se podigne svijest o potrebi kontrole masovnog razvoja ovisnosti o tehnologiji djece, ali i odraslih. I prilog poticajima za razvijanje  zdravih životnih navika i zdrave komunikacije.

GS / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom