O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sazvana VI. sjednica Županijske skupštine

1/1
Sazvana VI. sjednica Županijske skupštine
Sazvana VI. sjednica Županijske skupštine
Objavljeno: 19-11-2019

Predsjednik Županijske skupštine Marijan Kustić sazvao je  VI. sjednicu Županijske skupštine Ličko-senjske županije, koja će se održati 27. studenoga 2019. godine (srijeda) u Gospiću, Budačka 55 (Velika vijećnica) s početkom u 14.00 sati.

Na dnevnom redu u aktualni sat je i dvadeset točaka, i to: Usvajanje zapisnika s V. sjednice Županijske skupštine, Donošenje II. Izmjena i dopuna Proračuna Ličko-senjske županije za 2019. godinu, Donošenje Odluke o izmjenama Odluke o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje bilančnih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba osnovnog školstva Ličko-senjske županije u 2019. godini, Donošenje Odluke o izmjenama Odluke o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje bilančnih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba srednjih škola i učeničkih domova Ličko-senjske županije u 2019. godini, Donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na II. Izmjene i dopune Godišnjeg financijskog plana Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije za 2019. godinu s projekcijama za 2020. i 2021. godinu,  Donošenje Odluke o ustrojstvu i djelokrugu rada upravnih tijela Ličko-senjske županije., Donošenje Proračuna Ličko-senjske županije za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022. godinu, Donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na Godišnji financijski plan Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije za 2020. godinu s projekcijom za 2021. i 2022. godinu, Donošenje Odluke o izvršavanju Proračuna Ličko-senjske županije za 2020. godinu, Donošenje Programa javnih potreba u kulturi Ličko-senjske županije za 2020. godinu, Donošenje Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Ličko-senjske županije za 2020. godinu, Donošenje Programa javnih potreba u sportu za 2020. godinu, Donošenje Programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Gospić za 2020. godinu, Donošenje Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Ličko-senjske županije za razdoblje od 2020. do 2023. godine, Donošenje Plana razvoja sustava civilne zaštite Ličko-senjske županije za 2020. godinu, Donošenje Zaključka o prihvaćanju Analize stanja sustava civilne zaštite Ličko-senjske županije za 2019. godinu, Donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Doma zdravlja Gospić o davanju u zakup poslovnog prostora Mariji Kolak Vičić, dr.med.dent. za obavljanje privatne prakse u ordinaciji dentalne medicine, Donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Doma zdravlja Korenica o davanju u zakup poslovnog prostora Ahmad Mah′D-u, dr.med. za obavljanje privatne prakse u ordinaciji obiteljske medicine u ambulanti Udbina, Donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Doma zdravlja Korenica o davanju u zakup poslovnog prostora Jeleni Radić dr.med.spec. obiteljske medicine za obavljanje privatne prakse u ordinaciji obiteljske medicine, Donošenje Rješenja o imenovanju predsjednice i članova Povjerenstva za ravnopravnost spolova Ličko-senjske županije.

Kako je 7.točka donošenje Proračuna Ličko-senjske županije za 2020.godine s projekcijama za 2021. i 2022. godinu biti će interesantno vidjeti kao će skupštinari glasovati.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom