O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića

1/4
Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića
Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića Predstavljanje knjige "Nadživjeti život" dr.Crnkića
Objavljeno: 28-09-2019

Ne propustite poslušati popularni dvojac koji gostuje u Otočcu; vlasnicu portala Čitaj Knjigu Alis Marić Pečarić i dr .Kenana Crnkića, jednog od najprodavanijih autora ovog dijela Europe. Zahvaljujući upravo njihovim komunikacijskim platformama, grad Otočac i Ličko – senjska županija ovih dana dobili su odličnu promociju u čitavoj regiji zahvaljujući predstavljanju knjige izdane u nakladničkoj kući Iris Illyrica „Nadživjeti život“.

Knjiga je to koja na prvi pogled svojom veličinom predstavlja gotovo džepno izdanje a između korica krije mnoge tajne poput one da nije toliko važno da uspijemo u životu već da nam život uspije.

Alis Marić otkrit će nam zašto je otkaz u 50.-toj godini najbolja stvar koja se mogla dogoditi ovoj pravnici sa znanjem četiri strana jezika, a dr. Crnkić zašto je srčani udar u 35. godini nešto na čemu čovjek mora biti duboko zahvalan.  

Popularni portal ove blogerice i influenserice „Čitaj knjigu“ postao je sinonim za pisanu riječ na ovim prostorima a senzacionalan uspjeh Kenanovih knjiga za obaranje višestrukih rekorda prodaje čak i na Amazonu. Biti na top ljestvici najveće svjetske platforme za prodaju knjiga, a gurati projekte humanitarnog karaktera doista je osobina koja krasi samo odabrane ljude.  Od posjeta najpoznatijem zatvoru u Remetincu i učenja zatvorenika kako da na slobodi postanu bolji ljudi, pa sve do prijevoda knjiga na Braillevo pismo namijenjeno slijepim osobama samo su neke od aktivnosti spomenutog dvojca.

Dođite u utorak u book cafe Paradiso i otkrijte zašto su opcije najvažnija valuta budućnosti, a strpljenje i vrijeme dva najjača ratnika današnjice.

book cafe Paradiso Otočac

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom