O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjede

1/5
Gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjede
Gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjedeGradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjedeGradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjedeGradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjedeGradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina ispratio osnovnoškolce u nove školske pobjede
Objavljeno: 12-09-2019

Gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina sa suradnicima posjetio je Osnovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića Senj podijelivši radost početka školske godine 2019/20. s osnovnoškolcima. Osobitu pažnju Gradonačelnik je posvetio učenicima prvih razreda u matičnoj i područnim školama Sveti Juraj i Krasno.  Svim  učenicima i djelatnicima škole Gradonačelnik je poželio uspješan početak i sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

Grad Senj je ove godine za sve učenike osnovne škole osigurao dodatne obrazovne materijale, pa su senjske osnovnoškolce na klupama dočekali svi potrebni udžbenici i dodatni materijali za ovu školsku godinu.

Gradonačelnik se u razgovoru s djelatnicima škole upoznao i s započetima procesom uvođenja ŠKOLE ZA ŽIVOT u školi i eventualnim potrebama škole u kojima bi grad Senj još mogao pomoći školi.

Briga o najmlađim sugrađanima i njihovoj dobrobiti uvijek će biti prioritet grada Senja, poručio je na kraju gradonačelnik Rukavina.

GS / I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!