O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najavljujemo: Čudesna moć hormona dr. Sanje Toljan

1/2
Najavljujemo: Čudesna moć hormona dr. Sanje Toljan
Najavljujemo: Čudesna moć hormona dr. Sanje ToljanNajavljujemo: Čudesna moć hormona dr. Sanje Toljan
Objavljeno: 11-05-2019

Što našem zdravlju čini moderan način života?

Što je to holistički pristup pacijentu?

Kako izliječiti bolesti koristeći vlastito tijelo kao suradnika?

Kako zdravlje jednog partnera utječe na zdravlje drugog?

Kako mijenjati stil života i koje prirodne pripravke uzimati?

Ako su to teme na vašoj listi prioriteta, onda imamo dobru vijest za vas.

Sljedeći petak svakako zaokružite u kalendaru zbog interaktivne hormonske radionice poznate liječnice koja će biti održana u book cafeu u Otočcu. Korisno i poticajno predavanje dr. med. Sanje Toljan uvijek je zanimljivo poslušati zbog niza savjeta i odgovora na pitanja o zdravlju koja vas muče. Njene knjige "Čudesna moć hormona", "Žene u hormonskoj ravnoteži" i "Muškarci u hormonskoj ravnoteži" u prvom su izdanju rasprodane samo u tjedan dana.

Gostovanje dr. med. Sanje Toljan najavljeno je u book cafeu u petak, 17. svibnja 2019. u 19 sati. Druženje će upotpuniti i predstavljanje udruge za palijativnu skrb La Verna i dobrotvorke Blaženke Eror Matić.

Dr. Toljan rođena je u Vinkovcima, a 1988. diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme specijalizacije iz anesteziologije boravila je na Yale New Haven Hospital te će kasnije pokušati implementirati naučeno u svom svakodnevnom radu. Godine 2004. godine osniva Polikliniku Orlando, u koju uvodi jedina u Hrvatskoj multidisciplinarni pristup liječenju boli i nove metode kao npr. mezoterapiju, koju uči kod izvanredne dr. Britte Knoll u Munchenu. Između ostalog, bavi se liječenjem vena i kapilara, tako dr. Toljan boravi i kod svjetski priznatog autoriteta iz Velike Britanije, profesora Marka Whiteleya na njegovoj čuvenoj klinici te njegov pristup i principe rada primjenjuje u svojoj praksi. Svakodnevnim radom s pacijentima uočava najčešće poremećaje koji su posljedica modernog načina života, a posebice njegov utjecaj na hormonski sustav. Zbog toga se odlučuje za specijalizaciju iz preventivne i anti-age medicine u Belgiji, kod svjetski poznatog dr. Thierry Hertogha, prvog čovjeka Europe za pitanje hormonalnog balansa i preventivne medicine. Upoznavanje rada hormonskog sustava dr. Toljan omogućuje holistički pristup pacijentu te izlječenje bolesti koristeći tijelo kao vlastitog suradnika. Danas se najviše bavi poremećajima hormonskog sustava i liječenjem bioidentičnim hormonima. Dr. Sanja Toljan radi svakodnevno na zdravstvenoj edukaciji, drži predavanja i seminare osobama koji žele popraviti svoje zdravlje i životni stil. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Dr. Toljan predstavnik je nove grane medicine koja kombinira znanstveno utemeljenu medicinu i stručno znanje dobiveno učenjem i razumijevanjem tradicionalnih metoda liječenja.

Mr. sc. Blaženka Eror Matić rođena je u Otočcu. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu iz područja financija. Direktorica je Direkcije praćenja usklađenosti s relevantnim propisima u Hrvatskom mirovinskom investicijskom društvu. Angažirana u svim aktivnostima udruge La verna, također je i voditeljica i predsjednica udruge te podrška volonterima. Velika je zagovarateljica potreba palijativnih bolesnika u društvu te uloge društva u palijativnoj skrbi. Izabrana je među 11 naj dobrotvorki 2015. godine i jedna je od 3 finalistice izbora za Volonterski Oskar 2018. godine.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom