O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

5. Forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac

1/1
5. Forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac
5. Forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac
Objavljeno: 27-04-2019

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja, najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko-senjske i Karlovačke županije, koji će biti održano u Otočcu u subotu, 4. svibnja, u Gackomu pučkome otvorenom učilištu. 

Jednodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dio Foruma bit će rezerviran za institucionalne teme poput promjena i novosti u zakonodavstvu, predstavljanja jedinstvene kreditne linije Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak za financiranje ulaganja privatnih iznajmljivača i ponude poslovnih banaka za financiranje projekata u turizmu.

U drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, novi alati za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja i projekti brendiranja smještaja. Ni ovoga puta neće izostati primjeri dobre prakse i predstavljanje novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta.

Kako cilj Foruma nije samo okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, već ih umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, za iznajmljivače je pripremljen B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Nositelj Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika - Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovac i Otočac, u suradnji s turističkim zajednicama Karlovačke i Ličko-senjske županije, a partner je Gacko pučko otvoreno učilište.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani pozivaju se zainteresirani da svoj dolazak potvrde online prijavom ovdje.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom