O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Noć knjige u Gradskoj knjižnici Senj

1/1
Noć knjige u Gradskoj knjižnici Senj
Noć knjige u Gradskoj knjižnici Senj
Objavljeno: 18-04-2019
U sklopu Noći knjige Gradska knjižnica Senj i Nacionalni park Sjeverni Velebit pozivaju na promociju knjige Ede Popovića "Čovjek i planina - kratki uvod u sjeverni Velebit". Promocija će se održati u četvrtak, 25. travnja 2019. godine u 18 h.
Edo Popović, istaknuti hrvatski književnik i zaljubljenik u Velebit predstavit će svoju treću knjigu posvećenu najvećoj hrvatskoj planini.  Ovaj intimni osvrt na planinu i sve što ona za autora znači oplemenjen je i prekrasnim fotografijama legende sjevernog Velebita Ante Vukušića.
U programu promocije sudjeluju  Edo Popović i Ante Vukušić, moderator Ana Prpić Rogić i glazbenik Nenad Petković.
 
No, to je tek početak ovogodišnje senjske Noći knjige. U nastavku večeri posjetitelje očekuju akcija Knjige od srca – humanitarna prodaja knjiga u suradnji s Humanitarnom udrugom Bura, izložba povodom 160. godišnjice rođenja senjskog književnog velikana Vjenceslava Novaka, izložba fotografija Darka Antolkovića U potrazi za frankopanskim posjedima te program Proslavimo zajedno - posudba knjiga i korištenje AV građe kroz cijelu noć, nagradna tombola, oprost zakasnine i zakuska.
 
Gradska knjižnica Senj
 
 
 
 
 
 
Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom