O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Investicijski forum Zapadne Hrvatske - 17. travnja u Otočcu

1/1
Investicijski forum Zapadne Hrvatske - 17. travnja u Otočcu
Investicijski forum Zapadne Hrvatske - 17. travnja u Otočcu
Objavljeno: 15-04-2019

OTOČAC – U srijedu, 17. travnja, će u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac biti održan Investicijski forum Zapadne Hrvatske (Ličko-senjske, Istarske i Primorsko-goranske županije), a u organizaciji poslovnog tjednika Lider.

Na ovom forumu će se raspravljati kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju, kako se uključiti u izbor za najbolju proizvodnu investiciju i kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći.

Radi se o posebnom projektu poslovnog tjednika Lider, pokrenutoga 2016. godine. Misija projekta je jačanje povjerenja u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače, odnosno investitore te predstavljanje, praćenje i nagrađivanje proizvodnih investicija. 

Lider invest promiče ulaganja koja otvaraju radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost. Cilj projekta je javnosti predstaviti kvalitetne investicije, pratiti ih i nagrađivati.

Partneri projekta su EU komisija, FINA, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HAMAG-BICRO, HBOR, Hrvatska gospodarska komora i Zagrebačka banka te medijski partner: Radio kaj.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom