O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Danas počinje 2. skup Mreže za održivi razvoj

1/2
Danas počinje 2. skup Mreže za održivi razvoj
Danas počinje 2. skup Mreže za održivi razvojDanas počinje 2. skup Mreže za održivi razvoj
Objavljeno: 12-04-2019

Dvodnevni 2. međunarodni skup Mreže za održivi razvoj održat će se u petak i subotu, 12. i 13. travnja 2019. u maloj dvorani GPOU. Cjelodnevni program tijekom oba dana počinje u 10 sati. Tema je „ EU programi za mlade, utjecaj prekogranične i međuinstitucionalne suradnje na regionalni i osobni razvoj - mogućnosti i prepreke – primjeri iz prakse“.

Na skupu će se izmjenjivati izlaganja, predstavljanja, tematske radionice, jezične animacije i drugi sadržaji, a među referentima su prof. dr. Darko Lacmanović (Univerzitet "Mediterranean", fakultet turizma "Montenegro Tourism School", Podgorica, Montenegro, prof. dr. Andrej Raspor (School of advanced social studies, Nova Gorica, Slovenija), Pamela Kain (udruga Die Eine Welt e.V., Berlin), Denis Lončar (Velebit aktivnosti), Jelena Slavić Miljenović, Svjetski savez mladih Hrvatske & Ivan Krznarić, član Županijskog savjeta mladih LSŽ i grupa mladih sa područja Otočca, Dario Karačić, Istitut za razvijanje tržišta rada, prof. Igor Naprta i učenici sudionici EU projekta Erasmus+„Robotik knowhow!“, Pamela Kain (Die Eine Welt e. V.,Berlin) i Sandra Pavlović (Carpe diem, Karlovac), Tamara Jurković (Book cafe Paradiso, Otočac).

Nositelj organizacije 2. skupa Mreže je Omladinska udruga Podum uz potporu brojnih dionika.

Mrežu za održivi razvoj je pokrenulo nekoliko neprofitnih udruga i interesnih skupina s područja kulture, turizma i malog poduzetništva. Cilj mreže je osnaživanje pojedinaca, interesnih skupina i udruga za aktivno i odgovorno sudjelovanje u društvu, doprinos razvoju civilnog društva te razvoju interkulturalne, internacionalne, višegeneracijske, interdisciplinarne (međusektorske) i međuinstitucionalne suradnje na području Grada Otočca i Ličko-senjske županije.

 

M.K.G.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom