O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

5. Forum obiteljskog smještaja u Splitu

1/1
5. Forum obiteljskog smještaja u Splitu
5. Forum obiteljskog smještaja u Splitu
Objavljeno: 17-03-2019

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira po peti put Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS bit će održan u Splitu 29. i 30. ožujka u Športskom centru Gripe.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan rezerviran je za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, predstavljanje jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak te održiva sigurnost u turizmu. 

Posebno se izdvaja uvijek aktualno porezno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Drugi dan bit će predstavljeni trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Bit će riječi o prednostima rada s Booking.com i putničkim agencijama te ponudi pustolovnih aktivnosti kao dodatne usluge. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i profesionalnoga fotografiranja, pravilnog posluživanja doručka te poslovnog bontona.

Također će biti pripremljen i B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Sudjelovanje na FOS-u besplatno – stoji u priopćenju Hrvatske gospodarske komore.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom