O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Izložba Znam da se to dogodilo

1/2
Izložba Znam da se to dogodilo
Izložba Znam da se to dogodiloIzložba Znam da se to dogodilo
Objavljeno: 13-02-2019

Umjetnički fokus mladog autora Nikole Jergovića iz Otočca s fotografije se preusmjerio na područje likovne apstrakcije. Rezultiralo je to njegovom prvom samostalnom izložbom apstraktnih slika koja će biti otvorena u petak, 15. veljače 2019., u SKC-u u Rijeci s početkom u 20 sati.

Izložba "Znam da se to dogodilo" Nikole Jergovića nastala je kustoskim angažmanom freelance likovnog kritičara i kustosa Tomislava Čopa. Otvorenje izložbe upotpunit će nastup DJ-a Sun Matta koji će zvukovima jazz, funk, world, lounge, trip-hop i acid jazz glazbe popratiti izložbu.

Izložba će biti otvorena do četvrtka, 21. veljače 2019., a zaokružit će je besplatna radionica pisanja likovne kritike koja će biti održana zadnjeg dana izložbe u 18 sati. Radionicu će voditi Tomislav Čop i otvorena je za sve zainteresirane. Dio je ciklusa Priče iz prakse Galerije SKC koji je namjenjen približavanju kulturno-umjetničkih profesija mladima.

Ovakvi uspješni iskoraci mladih domaćih autora posebno raduju, a Nikoli čestitamo na hrabrosti, inventivnosti i originalnosti.

 

FB/SKCRI/M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom