O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prijave za Plitvički maraton

1/1
Prijave za Plitvički maraton
Prijave za Plitvički maraton
Objavljeno: 11-01-2019

Plitvički maraton je i ove godine posebno mjesto na trkačkoj karti svijeta. 34. izdanje Plitvičkog maratona u jednom od najljepših Nacionalnih parkova Europe i svijeta koji ove godine slavi dva vrijedna jubileja – 70 godina od proglašenja nacionalnim parkom i 40 godina od uvrštenja u UNESCO prirodnu baštinu. Do utorka, 15. siječnja 2019. možete se prijaviti i izvršiti uplatu po ranoj, povoljnijoj tarifi i osigurati svoje mjesto na startu i bogati startni paket s uključenom ulaznicom u Nacionalni park.
 
Plitvički maraton tradicionalno se održava u prvom vikendu lipnja. Maraton i polumaraton, te utrka maratonskih štafeta sa četiri člana na programu su u nedjelju 2. lipnja 2019. u 9:00 sati. Utrka na 5km održava se u subotu, 1. lipnja 2019. u 17:30 nakon koje slijede dječje utrke. Maraton EXPO i prijavni centar otvaraju se već u petak, 31. svibnja u 12:00 sati od kada možete preuzeti svoje startne pakete i vidjeti ponudu naših sponzora, prijatelja i partnera.
 
Prijaviti se možete putem linka https://www.utrka.com/utrke/plitvickimaraton/2019/info/ , a ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici utrke www.plitvicki-maraton.com .

Vidimo se na Plitvičkim Jezerima!
 
Robert Franjković

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom