O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Podnevni ispraćaj Stare godine i doček Nove u Perušiću

1/1
Podnevni ispraćaj Stare godine i doček Nove u Perušiću
Podnevni ispraćaj Stare godine i doček Nove u Perušiću
Objavljeno: 28-12-2018

PERUŠIĆ - Po uzoru na ostale gradove i mjesta, stanovnici Perušića i okolice te svi oni željni dobre zabave mogu uživati u podnevnom dočeku Nove godine u parku u centru Perušiću te u širokoj ponudi i veseloj ekipi.

Neizostavna blagdanska glazba i blagdanske dekoracije, čarobna šuma, sobovi, mjesta za slikanje u zoni ZIMSKO SELO samo su popratni dio bogatoj gastro-ponudi, a na šanku čeka kuhano vino i rakija, zimska sangrija, punč i bezalkoholni kokteli za one najmlađe. Što se tiče hrane, slastan kotlić, fritule i palačinke razveselit će svakoga.

Da ni najmlađi ne bi ostali bez zanimacije, za njih je pripremljena zimska potraga za blagom, razne igre, glazba, baloni i nagrade. Djecu će  zabavljati animatori zaduženi za dobar provod.

U podne sve prisutne očekuje novogodišnji krijes, zajednička fotografija, lička zdravica te konfete i prskalice za mališane.

Program počinje u 10 uri, a cijelo vrijeme moći će se kupiti „kuglice želja“ na koje će se pisati novogodišnje želje i objesiti na bor. Svi prihodi skupljeni od prodaje kuglica donirat će se udruzi „Pčelice“ iz Gospića.

J.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom