O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

3. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu

1/1
3. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu
3. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu
Objavljeno: 22-11-2018

OTOČAC – 3. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu, a koju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac je već posve definirana. Bit će održana 6. prosinca u hotelu Zvonimir u Otočcu.

U  sklopu konferencije održat će se predstavljanje uspješnih poslovnih priča poduzetnica iz Ličko-senjske županije, ali i drugih hrvatskih krajeva te zemalja iz susjedstva - Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije - prezentacijama i panel-raspravama s temom umrežavanja žena u poduzetništvu te brige za zdravlje kao važnog čimbenika poduzetničkog uspjeha. O značaju ove konferencije govori i priznanje Veleposlanstva Finske u Zagrebu koje joj je ove godine dodijelilo priznanje u sklopu projekta 100 djela za ravnopravnost spolova.

Otvorenje ove konferencije bit će u 10 uri, uvodni govor održat će Tajana Kesić Šapić, direktorica Sektora za industriju Hrvatske gospodarske komore, dok će moderatorica  biti Ruža Orešković, voditeljica i vlasnica putničke agencije Gacka tours.

Na konferenciji o ženskom poduzetništvu će biti predstavljene inspirativne poduzetničke priče i projekati. U ovom bloku konferencije sudjelovat će Adisa Tufo, generalna direktorica kompanije ČIP sistemi, Jelena Biluš, Founder & Managing Partner u BrandKarma d.o.o., Maja Pezelj Mandarić, profesorica ekonomske grupe predmeta u Srednjoj školi Otočac, Nikolina Andrić, Virtualni Asistent Mentor i Željka Brozović, direktorica Natura-Turist d.o.o.

U drugom bloku konferencije bit će održana panel rasprava pod nazivom Žena i zdravlje – ključ uspješnosti poduzetnice, a na panelu će sudjelovati Arta Dodaj, psihologinja, znanstveni suradnik na Sveučilištu u Zadru, Kristina Sesar, psihologinja, vanjski suradnik na Studiju psihologije Sveučilišta u Mostaru, Mirjana Vrkljan Radošević, specijalistica  ginekologije i porodništva, Monika Imerović, certificirana instruktorica fitnessa, direktor i suvlasnik brenda i dućana sportskih suplemenata „BUDI VELIK“ i Sonja Božičević, fizioterapeutski tehničar, vlasnica obrta za masažu tijela Centar Zdravlja.

 U trećem bloku konferencije bit će panel rasprava Financiranje, edukacija i umrežavanje grade put do uspjeha, u čemu će sudjelovati Adisa Tufo, generalna direktorica kompanije ČIP sistemi, Gordana Restović, ravnateljica Pula Film Festivala i predsjednica nacionalne udruge poslovnih žena KRUG, Ivana Matić, CEO i osnivačica Women in Adria, Jelena Drobnjak, Sekretar Udruženja poljoprivrede Privredne komore Vojvodine i  Zori Jakolin, vlasnica Zory Eventsa.

Na kraju konferencije bit će formulirani zaključci.

A navečer u 17 uri u Bookcafe-u Paradiso u Otočcu bit će predstavljanje knjige Od zaposlenice do poduzetnice, autorica I. Matić, K. Ercegović, S. Kraljić, A. Saganić, K. Rendulić, D. Kobas Dešković i K. Ivanković Marić.  

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom